VERDIEP UW KENNIS
VAN HEALTHONE!

Zoals u wellicht al weet, is voor 2018 uw praktijktoelage en telematicapremie gewijzigd in een geïntegreerde premie. Deze geïntegreerde premie kan u tot 6000 Euro voordeel opleveren. U vindt de details op de website van INAMI.

Deze mogelijkheden zijn allen op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier geïmplementeerd in HealthOne. Om u te helpen deze premie optimaal te benutten, stellen we verschillende opleidingen voor.

Basis opleiding

Om u bij te staan bij de verwerving van uw licentie, bieden we u via onze trainers een persoonlijke begeleiding aan. Zij zullen u de nodige informatie geven om uw start met HealthOne op een zo aangenaam mogelijke manier te laten verlopen.
Deze opleiding wordt automatisch aan nieuwe klanten aangeboden.

Telefonische opleiding

Afspraak via "TeamViewer"

U wilt graag meer weten over één van de functies van HealthOne? Tijdens deze 30 minuten durende afspraak, kan u uw vragen stellen aan onze trainer, die de controle over uw computer overneemt om u te helpen uw vragen op te lossen. Deze afspraken met onze trainers vervangen niet de technische interventies van onze helpdesk. Dit zijn afspraken met betrekking op het gebruik van het programma.

Gelieve de timing en de regels te respecteren, zodat onze trainers alle gemaakte afspraken kunnen nakomen.
Opgelet: om deze afspraken efficiënt te laten verlopen, dient u te controleren of TeamViewer al op de computer geïnstalleerd is. Als dit niet het geval is, kunt u deze downloaden via deze link.

Privé opleidingen aan huis

Onze trainers bieden u een opleiding op maat waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijk tempo en uw wensen. Onze trainer komt bij u aan huis, voor deze opleiding dient u een tweetal uur te voorzien. Op deze manier kan u het gewenste niveau halen om vlot te werken met HealthOne.

Een afspraak maken met één van onze trainers kan via het e-mail adres: benjamin.biernaux@hdmp.com
Deze opleidingen zijn betalend en kosten 399,00 Euro (BTW incl.) per opleiding van ongeveer 2 uur.

Usergroups

Dankzij de HealthOne Usergroup – of gebruikersgroepen – kan u bepaalde onderwerpen van uw medisch programma ontdekken of verder uitdiepen. Specifieke onderwerpen worden op een praktische en interactieve manier benaderd. Gebruikers kunnen vragen stellen waarbij ook anderen kunnen profiteren van de antwoorden. De antwoorden worden gegeven door een van onze deskundige HealthOne experts, of door andere gebruikers die over dit onderwerp ervaring hebben.

Je vindt de coördinaten van onze Usergroups op onze webpagina: USERGROUP
De data op dewelke onze trainers aanwezig zijn in de Usergroups vindt u op de pagina: AGENDA

E-Learning

Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om u te verplaatsen om een opleiding van Health One bij te wonen, dan kan u live de eLearning sessie volgen vanop uw computer.

Thuis, in uw praktijk, of elders. Het enige wat u hoeft te doen nadat u zich aangemeld heeft voor eLearning, is klikken op de cursuslink die u van ons krijgt doorgestuurd, een uur voor de start van de sessie. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. De verschillende data van eLearning kan u raadplegen op de agenda van onze site. AGENDA

Instructiefilmpjes

HEALTHONE & HELENA

eATTEST ANNULEREN

OPENEN VAN HEALTHONE
Hoe HealthOne openen en een connectie maken met eHealth

EEN NIEUWE PATIENT
Aanmaken van een nieuwe patiënt met of zonder eID kaart

DE MEDISCHE BASISINFORMATIE
Aanmaken van de Medische basisinformatie

AANMAKEN TRANSACTIE
& EIGENSCHAPPEN

INVULLEN VAN EEN CONSULTATIE

VOORSCHRIJVEN VAN EEN MEDICATIE

UITVOEREN VAN BRIEVEN

VITALINK: MEDICATIE SCHEMA

BEZOEK HDMP TV OP YOUTUBE !

CONTACTEER ONS