HEALTHGUARD
HET VOLLEDIGE BEHEER VAN UW WACHTPOST

Het doel van een wachtpost voor huisartsen is om kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen in samenwerking met de lokale hulpdiensten en indien nodig ziekenhuizen. Deze kwaliteitszorg is ook voor HealthGuard de prioriteit. Deze software werd door ons ontworpen om de werking van medische wachtposten te optimaliseren en bevat alle tools die nodig zijn voor de goede werking van een wachtpost.

HealthGuard overloopt de volledige workflow van de wachtpost, van oproep tot eindverslag. Deze worden bewaard en verwerkt op een eenvoudige, heldere en gestructureerde manier. Er is een onderdeel voor het onthaal (secretariaat) en een onderdeel voor de wachtdoende arts. Een link met de TomTom software zorgt er bovendien voor dat u gemakkelijk de weg kan vinden naar patiënten op uw route. Elk adres dat binnen HealthGuard wordt opgeroepen, wordt gecontroleerd, en bij foute gegevens wordt automatisch een alternatief voorgesteld.

Het medisch gedeelte van HealthGuard is gebaseerd op HealthOne en bevat dus dezelfde eenvoudige, duidelijke en flexibele structuur als ons pakket voor de huisartsen. Dit biedt ook de mogelijkheid om nieuwigheden in HealthOne die interessant zijn voor de wachtpost onmiddellijk te integreren in HealthGuard.

CONTACTEER ONS