Over ons

HDMP (Health Data Management Partners) werd in 1986 in België opgericht. We bieden artsen gebruiksvriendelijke oplossingen aan om medische dossiers te beheren, waardoor zij zich kunnen focussen op wat écht telt: hun patiënten behandelen, hun werkcomfort behouden en hun kostbare tijd optimaal benutten.

Als pionier op het vlak van medische software in België investeren we voortdurend in de ontwikkeling en optimalisatie van onze oplossingen op het vlak van regelgeving, gebruiksvriendelijkheid, evoluties in zorgtechnieken en gegevensbeveiliging.

Omdat de persoonlijke ondersteuning van onze klanten de kern van onze filosofie vormt, maken we er een erezaak van om kwaliteitsdiensten te leveren die beantwoorden aan de behoeften van elke professional conform diens activiteiten, praktijk en beheer.

Onze ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers, consultants en coaches zijn er om naar u te luísteren! Ons HDMP-team werkt samen met e-health-spelers om u een zeer gebruiksvriendelijke, complete software op maat aan te bieden.

Onze waarden

Uitwisseling & Begeleiding

Bij HDMP luisteren we naar onze huisartsen en specialisten. We hebben oor naar hun ervaringen en behoeften, en spitsen daar ook onze dienstverlening op toe. Deze wisselwerking zorgt ervoor dat we onze producten op maat van uw praktijk kunnen ontwikkelen.

Innovatie & Adaptatie

HDMP staat voortdurend in de voorhoede op gebied van technologie en informatica. Wij zijn constant in de weer met het uitbreiden en verbeteren van de kennis en apparatuur die wij aanbieden. Wij integreren nieuwe modules en nemen deel aan proefprojecten die onze producten verder kunnen verbeteren.

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Onze vennootschap biedt u kwalitatief hoogstaande producten aan die met hun betrouwbaarheid en performantie een garantie zijn dat u uw taken op een eenvoudige en beveiligde manier kan uitvoeren.

Onze team

HDMP telt in België zo’n twintig medewerkers en is dus een echte organisatie op mensenmaat. Wat u van een samenwerking met ons kunt verwachten? Een attent team dat naar u luistert – of het nu gaat om onze software installeren of ondersteuning bieden, op ons kunt u vertrouwen!

Met onze familiewaarden en -bedrijfscultuur richten we ons tegenwoordig meer dan ooit op wat écht telt: mensen!

Cegedim Group

HDMP is een onderneming van de Cegedim Groep. Cegedim werd opgericht in 1969 en biedt gespecialiseerde technologieën aan om zowel digitale gegevensstromen in de gezondheidszorg en het B2B-ecosysteem te beheren als bedrijfssoftware te ontwerpen voor medische en verzekeringsprofessionals.

CONTACTEER ONS