_

Uw beroep en de wereld om ons heen veranderen gestaag. Om u hierbij te ondersteunen, werken we – in samenwerking met tal van huisartsen en specialisten – aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe oplossing: CleveHr.

Deze nieuwe applicatie, die naast HealthOne zal bestaan en groeien, put inspiratie uit alle functies die u al heeft in de huidige software en zal u gebruiksgemak garanderen via de uniforme, gebruiksvriendelijke interface. Dankzij deze mobiele app wordt het mogelijk om uw patiëntendossiers te beheren, waar u ook bent.

Kortom, ook met CleveHr gaan we terug naar de kern, waardoor u nóg meer uit uw werktijd kunt halen.

Waarom kiezen voor CleveHr?

MIGRATIE ONDER
STRENG TOEZICHT

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens optimaal geïntegreerd worden, besteedt CleveHr zorgvuldig aandacht aan de migratie ervan naar onze software.

PERSOONLIJKE
ONDERSTEUNING

Van software configureren en implementeren tot gerichte opleidingen organiseren en logistieke of technische ondersteuning verlenen: onze teams staan altijd klaar om u te helpen!

PERFECTE NALEVING VAN
DE MEEST RECENTE WETGEVING

CleveHr is erkend en voldoet volledig aan de criteria die zijn vastgesteld door de Nationale commissie artsen-ziekenfondsen (NCAZ). Omdat we zeer toekomstgericht zijn, worden onze technieken voortdurend verbeterd en nemen we deel aan proefprojecten zodat we u als eerste de nieuwe modules kunnen aanbieden.

FOCUS
OP DE PATIËNT

CleveHr garandeert u een veilige, snelle en efficiënte manier van werken zodat u zich volledig kunt wijden aan de gezondheid van uw patiënten.

EEN VOLLEDIG EN GESTRUCTUREERD
MEDISCH DOSSIER

Dankzij CleveHr hebt u een gestructureerd overzicht en eenvoudige toegang tot alle medische informatie van uw patiënten op één en hetzelfde platform.

CleveHr biedt in één enkele oplossing alle tools die u nodig heeft om uw dagelijkse activiteiten te beheren.
_

Elektronische voorschriften

Vereenvoudigde toegang tot de meest recente medicijngegevens, registratie van elk product en ingrediënt, filtering op basis van de patiëntgegevens (allergieën, historiek, wisselwerkingen tussen medicijnen, enz.), beheer voor terugbetalingsaanvragen voor hoofdstuk IV-geneesmiddelen, en nog veel meer!

E-facturatie (efact en e-attest)

Eenvoudige, doeltreffende automatisering en controle van de elektronische facturering voor de verzekeringsmaatschappijen.

eGMD

Snelle eGMD-meldingen voor uw patiënten.

Sumehrs versturen, toegang tot Hubs en eForms

Sumehrs beheren, documenten zoeken en bekijken op de Hubs van uw patiënten, eForms versturen in een paar klikken … Tijdwinst en efficiëntie gegarandeerd!

Registratie van diagnoses en toegang tot CEBAM Evidence Linker

Eenvoudige registratie van diagnoses met directe toegang tot CEBAM Evidence Linker.

Automatische registratie van ontvangen protocollen

Onmiddellijke klassering van elektronisch verzonden laboratoriumresultaten, duidelijke interpretatie in de vorm van analyses en grafieken, automatische integratie van nieuwe informatie (Analyses, bloedstalen, enz.).

Vaccinatieboekje

Snel overzicht van toegediende vaccins en uit te voeren herhalingsinentingen.

Heeft u nog vragen of wenst u een demonstratie van onze software?

Onze adviseurs staan voor u klaar!
We leggen samen met u een afspraak vast in uw praktijk zodat u de functies kunt ontdekken die geknipt zijn voor uw manier van werken.

    *Verplichte velden / We verwerken uw persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van uw reactie en uw verzoek om inlichtingen. We gebruiken uw gegevens niet voor commerciële doeleinden en we geven ze niet door aan derden.

    CONTACTEER ONS