Loading...
HealthOne Opleidingen2018-08-08T18:13:56+00:00

VERDIEP UW KENNIS
VAN HEALTHONE!

Telefonische opleiding

Voor kortere opleidingen (max. 30 min) over een onderwerp naar keuze, kunt u telefonisch de nodige uitleg ontvangen van onze HealthOne trainer. Ook Teamviewer kan hier worden ingezet. Deze mogelijkheid laat ons toe om u snel en efficiënt verder te helpen. De afspraken kunnen worden vastgelegd via onze helpdesk. Deze opleidingen zijn kosteloos.

Opleidingen aan huis

Als u niet in de mogelijkheid bent om 1 van onze vele usergroups of andere opleidingen te volgen, dan is er de mogelijkheid om een opleiding bij u op de praktijk te ontvangen. Dit gebeurt in samenspraak en naar mogelijkheden van de HealthOne trainer. Deze opleidingen zijn betalend aan een bedrag van 399,00 Euro (BTW incl.) per opleiding van ongeveer 2 uur.

E-Learning

Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om u te verplaatsen om een opleiding van Health One bij te wonen, dan kan u live de eLearning sessie volgen vanop uw computer.
Thuis, in uw praktijk, of elders. Het enige wat u hoeft te doen nadat u zich aangemeld heeft voor eLearning, is klikken op de cursuslink die u van ons krijgt doorgestuurd, een uur voor de start van de sessie . Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. De verschillende data van eLearning kan u raadplegen op de agenda van onze site.
Agenda op onze Facebook pagina!

BEZOEK HDMP TV OP YOUTUBE !

CONTACTEER ONS